maanantai 20. huhtikuuta 2015

Uusia tyttöjä taloon + nukkemiitti 19.4.

Hei kaikki ihanat lukijani (joita on jo melkein 20!) sekä muut tähän blogiin eksyneet! Tämän kertainen postaus on enemmän sisällöltään esittelevä kuin mitään erityisen hienoja tai laadukkaita kuvia sisältävä. Viime postauksen lopussa lupailin kyllä kuvausretkiä, mutta pyörästäni on puhjennut kumi kahdesta kohtaa, eikä minulla ole nyt rahaa saati osaamista tehdä sille mitään : / Tämän vuoksi olen kävellyt luennoille ja mitkään ylimääräiset matkat eivät päivittäisen 10 km kävelyn lisäksi oikein houkuttele. Olen tästä itsekin pahoillani, sillä haluaisin päästä jo kovasti pyöräilemään! Mutta ehkä ensi kuussa sitten...

Aloitetaan vaikka Hartsilasten Joensuussa järjestämästä miitistä, johon osallistuin eilen eli 19.4. Miitti oli Niinivaaralla ja siellä oli oikein kivaa, vaikka en tuntenutkaan ketään toista nukkeilijaa etukäteen. Lisäksi emme erään toisen nukkeilijan kanssa (johon törmäsin sattumalta miittipaikan läheisyydessä) meinanneet aluksi löytää perille, mutta sekin ongelma kyllä ratkesi ja pääsimme miittailemaan : D Minulla oli miitissä mukana Saki, koska en omista vielä hartsista. Onneksi miitissä oli myös Dollfie Dreameja sekä toinen Pullip, joten ihan yksin ei tyttöni tarvinnut hartsilauman keskellä ihmetellä.

Valitettavasti en oikein ollut varma, kenen nukke mikäkin oli, joten en voi niistä valitettavasti kertoa enempää ^^' Ja jos joku miittiin osallistuja bongaa kuvat, mutta ei halua nukkiensa esiintyvän niissä, niin laitathan viestiä minulle tulemaan vaikka blogin kommeteissa niin teen voitavani!


Tässä huonohkossa kuvassa näkyy yleiskuvaa melkein kaikista miitissä olleista nukeista. Harmittaa, etten ottanut toista yleiskuvaa paremmasta kulmasta : / Tämän jälkeen paikalle tuli vielä muutama nukke ja pari nukkea hengaili toisella hyllyllä. Mutta tässä siis suurin osa nukkekansasta : )


Isoja hartsisia, yksi keijunukke ja pari pienempää eläinnukkea.


Tämä ihana Dollfie-Miku hengasi myös miitissä. Todella upea ilmestys! ♥ En itse erityisemmin pidä Dollfieista, mutta tämä on kyllä tosi kiva. Ehkä joskus, jos voitan lotossa :D


Mikun kaveriksi tuli myöhemmin kaksi Dollfieta lisää, yksi Smart Doll Mirai sekä...


...tämä aivan ihana Pipos-firman Cheese Mouse! Olen itsekin haaveillut tuollaisesta jo jonkin aikaa, joten oli ihana nähdä yksi livenä ja vieläpä noin kauniissa sinisessä resiinivärissä.


Myös tämä Doll Family-A:n vihreä sammakko oli hyvin veikeä. Tuollaisen voisin joskus ostaa itsellenikin :3




Saki edustaa miitin toisen Pullipin kanssa. Tämä tyttö oli ilmeisesti nimeltään Bea (?) jos ihan oikein kuulin. Hän oli malliltaan Pullip MIO ja hänellä oli todella kivasti tehty neutraali meikki ja aivan upeat itse maalatut chipit. Nukke sai myös myöhemmin miitissä hienon pinkin peruukin, mutta siitä minulla ei ole kuvaa. Tuo pieni vieoletti mustekalaotus oli nimeltään Kurko, ja käsittääkseni hän on jo jonkinlainen legenda nukkepiireissä :D

Siinä oli siis miittikuvien satoa! Toivottavasti Joensuussa järjestetään lisääkin miittejä myöhemmin, koska silloin minullakin on varmaan jo hartsinen mukaan tuotavaksi. Voin paljastaa, että nukke on nyt lähetetty välittäjältä eteenpäin. joten parin - muutaman viikon sisään voin varmaankin odotella nukkepostia saapuvaksi! :3

Seuraavaksi muihin kuviin! Eräänä mukavan aurinkoisena päivänä päätin tehdä lavastuskokeiluja kirjahyllyyni, koska en viitsinyt lähteä ulos kuvaamaan.


Tässä näkyy koko viritelmä. Sain joku aika sitten äidiltäni Ikean tuomisina tuon Huset-huonekalusetin, joka onkin ollut suosittu nukkeilijoiden keskuudessa. Yuri istuu settiin kuuluvalla pinkillä sohvalla, ja kuvassa näkyy myös Re-Mentin ihana Rilakkuma-kotatsu sekä Suomalaisen kirjakaupan alelaarista bongaamani minimaalausteline. Tämä kirjahyllyn hylly oli liian matala lavasteeksi, sillä nuket eivät mahdu seisomaan hyllyssä. Se oli kuitenkin helpoin tyhjentää, sillä siinä oli vain vähän paksuja kirjoja. Yläpuolella on varmaan sata mangaa ja figuja, alemmalla hyllyllä paljon kirjoja ja nämä olisivat siis korkeampia. Ehkä ensi kerralla lavastan kuitenkin ylempään hyllyyn, koska silloin kuvaaminenkin on vähän helpompaa. Minusta tämä lavastus on kuitenkin aika kiva, tosin sängyn voisi ehkä askarressa jostakin ja etsiskellä kivoja kuvia julisteiksi.


Lähempää kuvaa Yurista ja kirjahyllyn koristeista. Musta matkalaukku on Pullip Nellan stockeja. Yurin yllä oleva mekko on itse ompelemani ja raaka-aineena toimi vanha lakana :D


Keltainen tuoli on enemmän Dalin kuin Pullipin kokoa, koska sen selkänoja on aika matala.


Koska Reina ei ole täällä mitenkään liikaa esiintynyt, saatte nähtäväksenne tämän söpön kasvokuvan :3 Tyttö tarvitsisi kyllä obitsua ja haluaisin ostaa myös uuden peruukin, sillä vaikka tuo stock-tukka on ihana, se sotkeentuu aika helposti. Haluaisin hänelle jotain simppelimpää, suoraa tukkaa otsatukalla. Obitsu on kuitenkin Reina-asioiden ostoslistan kärjessä ja aion hankkia sen heti kunhan saan rahaa.

Seuraavaksi esittelyssä joitakin ompelemiani vaatteita. Yuri toimii mallina. Tiedostan kyllä itsekin, että nämä eivät ole kovin hienoja, mutta ajattelin julkaista nämä esimerkkinä siitä, että täysi poropeukalo voi saada jopa ilman ompelukonetta ihan kelvollista jälkeä aikaiseksi!


Simppeli mekko, johon löytyy kiva ohje Dolly Style -blogista. Tein tästä monta versiota, ennen kuin onnistuin jotenkuten eikä tämäkään lopputulos ole mikään superonnistunut, mutta kuitenkin testiversioiden parhaasta päästä :D Aion vielä yrittää, jos saisin paremman tehtyä. Lakanaa onneksi riittää, joten minulla on hyvin materiaalia harjoitteluun ennen mahdollista hienompien kankaiden hankkimista.



Kaksi hametta, joista toisessa on olkaimet. Nämä on tehty samasta lakanasta kuin aikaisempi mekko, mutta sen toisesta puolesta, jossa on tuollainen raitakuviointi, toisella puolella on kukkia ja köynnöksiä. Hameita on minusta helpompi tehdä kuin mekkoja, ja varsinkin alempi on ihan onnistunut joskin vekit voisivat olla kapeampia. Nyt olen harjoitellut ja osaan jo tehdä kapeampia vekkejä. Olkainhameen toinen olkain on liian pitkä, ja se pitäisi kyllä korjata kunhan ehdin.

Siinä oli postauksen DIY-osio, ja seuraavaksi voimmekin siirtyä uusiin nukkeihin!

Tosiaan, ostin viime kuussa ensimmäisen monsterini ja olen tosiaan ajatellut hankkia niitä vielä monta lisää! Kaverin hankkiminen Operettalle siirtyi kuitenkin vähintään parilla viikolla eteenpäin, sillä löysin Citymarketin nukkehyllyltä jotakin todella kivaa...


...nimittäin alennettuja Ever After High-nukkeja! Olen kärkkynyt näitä syksystä saakka, kun aloin katsoa EAH-sarjaa ja miettinyt kovasti sellaisen ostoa. Huomasin kuitenkin talven mittaan, että näiden hinta halpeni koko ajan ja päätin odottaa. Odotus palkittiin, sillä viime viikolla nämä maksoivat Citymarketissa enää 15 euroa. Ostin silloin itselleni tämän Core Royal Apple Whiten, ja tänään kävin vielä hakemassa Applelle kaveriksi...


...tämän Core Rebel Raven Queenin! Nämä kaksi nukkea, ja erityisesti Apple, ovat olleet minulla toiveissa jo pitkään, joten oli kiva löytää nämä kaksi yhden normaalihintaisen EAH-nuken hinnalla.


Applella on tosi söpöt prinsessavaatteet ja aika paljon koruja, muun muassa tämä rusettisormus. Se tosin putoaa aika helposti :< Korvissa on myös rusetin muotoiset korvakorut.


Laukku on tietysti omenan muotoinen ja myös tosi söpö ~


Ravenilla on näyttävä kauluri, ja tuollainen rannekorun ja sormuksen yhdistelmä. joka ainakin minusta on tosi kiva. Lisäksi mekossa on ketjua muistuttava vyö.


Ravenin laukku on tyylikäs, ja siinä on tuollainen peiliä muistuttava koriste. Yllätyksekseni Ravenin hiukset olivat paljon huonompaa laatua kuin Applen, sillä niitä irtoili hirveästi ja hiukset myös tuntuvat rasvaisimmilta ja muutenkin huonomman laatuisilta kuin Applen kultakutrit.

Loppuun vielä pari ei erityisen onnistunutta yhteiskuvaa tytöistä.



Minusta tuntuu siltä, että en välttämättä hanki tämän enempää EAH-nukkeja, sillä niitä on vaikea saada Suomesta ja muutenkin en tiedä, viitsinkö lähteä tilaamaan ihan lelunukkeja ulkomailta asti. Toisaalta olen miettinyt, että Blondie Lockes olisi kyllä kiva saada (joko normaali tai sitten se Just Sweet -spesiaalijulkaisu) ja Legacy Day Madeline Hatter on ihan mielettömän upea. Minulle on kyllä vähän lupailtu, että tekisimme perheen kanssa kesällä matkan Viroon, jossa tiettävästi on enemmän EAH-tarjontaa kuin Suomessa, joten ehkä voisin sitten sieltä bongailla uusia EAH-nukkeja ; ) Lelunukeissa prioriteettini on kyllä näiden kahden jälkeen monstereissa, joita olenkin suunnitellut hankkivani pari kappaletta lisää kunhan saan palkkani työstäni yhden yliopistojutun parissa.

Tällaista tällä kertaa. Saa kommentoida, yritän nyt pyrkiä vastaamaan kommentteihin kun aikaisemmin olen ollut tosi laiska sen suhteen.

2 kommenttia:

  1. Hih, olinkin näköjään sitten se 20. seuraaja ^^ Eksyin tänne Hartsilapsista kun sattumalta vilkaisin miittiketjua, jonne olit linkannut blogisi~

    Kiva poppoo teitä ollut Joensuussa kasassa! Itsekin tuli asuttua tuossa taannoin pari vuotta sielläpäin ja miittailtua aktiivisesti paikallista porukkaa, harmi ettei nyt ole päässyt näkemään kun muutin pääkaupunkiseudulle :/

    Tuo Ikean huonekalusetti on niin ihana, on tullut sitä kuolailtua monien nukkeharrastajien kuvissa XD Pitäisi itsekin joku päivä visitoida Ikeassa ja käydä moinen hakemassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, 20. seuraaja! Saa nähdä, löytääkö joku muukin Hartsilapsista tiensä blogiini :D

      Voin kyllä suositella tuota huonekalusettiä, se on halpa (muistaakseni 15 euron paikkeilla, en ostanut sitä itse joten en muista hintaa) ja minusta tosi laadukas. Tuo kirjahylly varsinkin on tosi tukevaa tekoa!

      Poista