sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Kevätloman kuvailuja

Hei ja hyvää pääsiäistä kaikille!

Kevättä kohti mennään, joskin hitaasti, ja blogikin tässä taas pikku hiljaa aktivoituu!

Minulla oli tämä viikko lomaa töistä ja lähdin käymään porukoiden luona. Mukaan otin muutaman Pure Neemon mutta en kyllä saanut kaikkia heitä kuvattua. Joitakin kuitenkin! Jos säät vain olisivat olleet hieman parempia, ehkä kaikki olisivat sitten päässeet kameran eteen. Nyt sain nauttia muun muassa lumisateesta ja pakkasesta D:

Aloitetaan Kokoron kuvilla! Kokoron sain siis joulukuussa 2022 ja en ole kuvaillut sitä yhtään saapumisen jälkeen. Oli siis korkea aika korjata asia! Nuken hattua en ottanut mukaan kun se ei pysy päässä yhtään, joten korvasin sen Lil' Fairy Riamin stock-asuun kuuluvilla laseilla ja ne sopivatkin Kokoron asuun ihan hyvin!



Tällainen vähän pääsiäisaiheisempi kuva narsisseineen tuli myös otettua!


Tämä kuva on ylivalottunut mutta tuonne kuvaamaan rämpiminen metrihankien keskellä oli niin hankalaa, että laitan tämän nyt tähän vaivanpalkaksi >:D


Ystäväämme Arskaa ei ole mitenkään liikaa näkynyt vielä tänä keväänä!


Kuvauspaikkoja porukoiden pihalla oli vähän rajallisesti saatavilla, koska pihalla on vielä niin paljon lunta mutta siihen nähden näistä kuvista tuli mielestäni tosi kivoja ja tätä nukkea oli myös tosi kiva kuvata!

Sitten vähän sisäkuvia mukana olleista kissatytöistäni Mikakosta ja Misakista! Annoin siis nyt tuolle Sahralle nimeksi Misaki. Nimet ovat aika samanlaiset mutta nämä eivät ole sisaruksia vaan bestiksiä :3 Heitä olikin aika kiva kuvailla söpöilemässä kissa-asuissaan!















Ne on niin söpöjä, sekä yhdessä että erikseen! ♥

Seuraavaa postausta tuleekin varmaan jo ensi viikolla eli nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti