tiistai 6. kesäkuuta 2023

Keväisiä poikia

 Hei taas kaikille!

Kolmisen viikkoa sitten kävin lyhyellä viikonloppureissulla porukoiden luona. Sain tungettua kassiin peräti 5 nukkea mukaan ja näitä kaikkia tulikin sitten kuvattua paljon viikonlopun aikana. Näitä kuvia on tosi paljon ja mietin, miten edes saan ne järkevästi jaoteltua postauksiin ettei kaikista tule kilometripitkiä ^^' No, tässä nyt aluksi kuvia mukana olleista pojista eli Judarista ja Shinistä!











Judarilla on tosiaan ollut jo varmaan yli vuoden uudet silmät ja ripset mutta tätä nukkea (ja Taeyangeja ylipäätään) tulee kuvailtua ihan todella harvoin, vaikka tykkään siitä tosi paljon! :P Hänestä tuli aivan upea pistäväkatseinen tukkajumala. Noilla hiuksilla voisi leikkiä kuvissa enemmänkin :D Ja vaatteet ovat 100 % hahmon näköiset, pitäisi vaan seuraavaksi keksiä hänelle jotain muutakin päälle pantavaa!












Näistä vanhemmista nukeistani Shin on varmaan kaikkein laiminlyödyin tapaus D: Olen kuvannut sitä ihan todella vähän, vaikka tykkään kyllä nukesta paljon! Shin oli ensimmäinen Isulini ja olen omistanut sen jo 5 vuotta (tarkistin, että 8.6. tulee itse asiassa 5 v täyteen!). Viime aikoina Isulit ovat innostaneet tosi paljon ja sen takia tämäkin pääsi nyt pitkästä aikaa kuvattavaksi :D Vaikka siis tykkään kyllä nukesta tosi paljon! Ensimmäinen silmien ja peruukin vaihto toimi täydellisesti. Muistan vielä, kun vaihdoin noita kamoja sille juhannusaattona kauhean myrkyn pauhatessa ikkunan takana. Seuraavaksi pitäisi ottaa tavoitteeksi napata sisaruskuva Suikasta, Sakista ja Shinistä! He eivät ole vielä koskaan ole olleet yhdessä kameran edessä, vaikka tämä sisaruskolmikko on nyt ollut yhdessä sen 5 v. Mutta jos nyt vaikka kesällä saisi sen vihdoin aikaiseksi!

Ensi kerralla lisää kuvia tältä reissulta. Nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti