maanantai 30. tammikuuta 2023

Tammikuun kuvailuja

 Hei taas kaikille!

Olen saanut nyt vähän kuvailtua nukkeja, joten laittelen nyt tässä vielä ennen kuun vaihdetta näitä kuvia tänne, etteivät jäisi lojumaan :'D

Kuvailin reilu viikko sitten Taeyang Sebastiani Michaelia, jotta saisin hänestä vähän kuvia täysissä stockeissa otettua. Tajusin muuten tätä kirjoittaessani, että Sebastianin koko nimihän taisi olla Sebastian Michalis (en ole ihan varma kirjoitusasusta), eli nukesta tuli sitten kuitenkin melkein saman niminen kuin hahmosta johon se perustuu ^^'








Halusin osallistua The Dal House -foorumin kuukausittaiseen kuvakisaan, jossa oli teemana "Fun without Technology". Aloin miettiä, mikä kaikki lasketaan teknologiaksi, mutta päädyin sitten siihen, että sillä varmaan tarkoitetaan puhelimia, videopelejä, internetiä tms. Näiden kuvien ottaminen oli aika hauskaa!

Rikako ja Ai lähtivät kelkkailemaan. Nämä kaksi valikoituivat, koska niillä oli valmiiksi talviset vaatteet päällä ^^' Rikako ei taida kyllä pahemmin kelkkailusta piitata, Ai on varmaan jotenkin suostutellut hänet mukaan tähän. Nämä kuvat on otettu pihalla olleessa lumikasassa, jonka luo oli aika haastavaa päästä, sillä kuvanottopäivänä piha oli aivan tappoliukas märkä luistinrata D:



Sitten sisällä otin muutaman kuvan Malicesta harrastamassa lukemista.

Pullip Noirin nalle ja jotain vanhoja askartelemiani kirjoja.


Malicella on tosiaan ollut jo jonkin aikaa tuo väliaikaisperuukki, mutta se on kyllä niin söpö nukella että saatan jättää sen sille... ainakin joskikin aikaa :P Tuo peruukki muuten tuli alun perin BJD-nukkeni DOD Homme Kirillin mukana, mutta oli ihan jätti-iso sille. Dalin päähän istuu täydellisesti!

Samana päivänä kun otin nämä kuvat Daleistani, kävin vielä myöhemmin kuvaamassa ulkona Vesperiä.










Vesper ei olekaan esiintynyt täällä uusissa silmissä aikaisemmin kuin yhdessä vuosikatsauksen yhdessä olleessa puhelinkuvassa :D Vaihdoin nuo nukelle joskus syksyllä ja minusta ne sopivat nukelle tosi ihanasti ♥ Chipit on hankittu täältä värissä "Purple Rose".

Lopuksi nappasin vielä Freyan rivistä ja otin siitä pari sisäkuvaa.




Tällekin nukelle olen vaihtanut uudet silmät joskus syksyllä. Minun piti alun perin vain kääntää nukella olleet oranssipinkit CoolCatin silmät niin, että molemmat värit näkyisivät paremmin, mutta olin liimannut chipit liian tiukkaan ja ne menivät irrotuksessa inhottavasti naarmuille. Heitin sitten nukelle vain nämä varastossa olleet silmät (hankittu samasta paikasta kuin Vesperin silmät, en ole varma onko tätä väriä enää saatavilla, koska nämä silmät ovat aika vanhat). Tykkään niistä muuten tosi paljon, mutta ne ovat melkein saman väriset kuin Shinillä! Onhan minulla muitakin nukkeja, joilla on aika samanväriset silmät, enkä osaa sanoa, miksi se juuri tämän nuken kohdalla häiritsee. Saatan siis vaihtaa silmät jossain vaiheessa uusiin :P

Loppuun bonuskuva!

"Olen demoni ja sinun olisi syytä muistaa se!"

Eli taas hauskoja salaman peittokokeiluja :'D Freya tosiaan kuuluu näihin hahmoihini jotka ovat demoneita. Olen kehitellyt tälle taustatarinaakin, ehkä siitä joskus myöhemmin!

Ensi postauksen aikaan onkin sitten jo helmikuu! Eli nähdään varmaan taas piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti