perjantai 28. joulukuuta 2018

Myöhäiset joulutervehdykset ja lumisia kuvia

Moikka ja hyvää joskin kovin myöhäistä joulua kaikille!

Aikaisempina vuosina olen yleensä tehnyt blogiin jouluaiheisen postauksen viimeistään joulupäivänä. Nytkin otin joitakin jouluisia kuvia, mutta en vaan jaksanut tulla päivittämään blogia pyhinä ^^' Välipäivät ovat jo hyvää vauhtia menossa mutta palataan vielä joulutunnelmiin näiden muutaman kuvan kera! Lopussa sitten vähän tuoreempaa materiaalia.


Sorata oli viime vuonna veronpalautuksilla ostamani nukke, jonka esittelin blogissa jouluaattona. Siitäkin on jo vuosi aikaa!


Uusin nukkeni Maron uusissa vaatteissaan! Ihana villatakki on Etsyn BlablaBlythe -nimiseltä myyjältä.


Yritin ottaa myös jotain jouluista kuvaa jostain Pullip-perheen nukestani, mutta koska täällä on ollut vain pilvistä, harmaata ja pimeää, suurin osa kuvista oli tämän laatuisia. Eli pimeitä. Reina kyllä yrittää edustaa parhaansa mukaan!


Tänne saatiin erittäin valkea joulu ja Nanamin vaatteet ovat juuri tilanteeseen sopivan väriset.



Näinkin lumista täällä oli, ja lunta on aaton jälkeen tullut vielä reilusti lisää!

Sitten tämän päivän asioihin!

Kuten jo aiemmin mainitsin, täällä on ollut enimmäkseen pilvistä ja pimeää, ja luntakin sataa melkein koko ajan. En ole siis hirveästi viitsinyt kuvailla, koska lopputulokset olisivat kuitenkin pimeän puoleisia. Yhtenä päivänä näkyi taivasta ja aurinkoa, mutta silloin piti juosta paikasta toiseen niin en ehtinyt ottaa yhtään kuvaa : P

Tänään kuitenkin kävin yrittämässä ja varmaankin lumen paljoudesta johtuen kuvista ei tullut ihan niin pimeitä kuin etukäteen pelkäsin. Nappasin hyllystä koekappaleiksi Saran, Soratan ja Arthurin.


Etsin Etsystä nukkekokoisia kaulaliinoja ja löysin CrochetCraftsChaos -nimisen suomalaisen kaupan, joka myi juuri sopivan kokoisia ja vieläpä erittäin hyvänhintaisia kaulaliinoja pienempien nukkejen käyttöön! Ostin heti yhden ja se on kyllä juuri sopiva. Pullipeille pitäisi olla isompi ja paksumpi viritys, että näyttäisi järkevältä. En tosin ole tällä hetkellä sellaisen tarpeessa.





Minusta Sorata stock-asuineen sopii hyvin talvisiin kuviin vaikka promokuvissa nukke siskoineen onkin aika kesäisissä maisemissa : P




Viime vuonna joulupaketista putkahtanut villatakki on aivan yltiöspö Arthurilla huppuineen kaikkineen! ♥



Loppuun tyhmä pölähdyskuva mutta halusin nuo kuusenoksat taustalle :'D

Lumi on muuten ihan kauhean tarttista: nuket kaatuilivat hankeen ja olivat ihan lumessa, lumi tarttui hanskoihin ja hanskoista nukkeihin ja lopulta vein hanskat sisälle, kun ne olivat jonkun vartin kuvailun jälkeen ihan märät... ei ihanteelliset olosuhteet!

Katsotaan, nappailenko jotain teemaan sopivia kuvia uudeksi vuodeksi. Pari nukkea odottaisi tuolla kimonot ja yukatat päällä, joten ehkä saatan jotain keksiä! Jos en, näemme seuraavan kerran vuoden 2018 nukketapahtumien päivityksen yhteydessä. Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti