tiistai 13. marraskuuta 2018

Mustan kissan paksut posket

Heippa kaikille!

Marraskuu on näyttänyt huonoimmat puolensa ja ilma on ollut jo päiväkausia harmaa, pimeä, sateinen ja tuulinen D: Onneksi viime viikolla syksyn synkeyteen saatiin hieman piristystä...


...tämän hartaasti odotetun postipaketin myötä! Tilasin ensimmäistä kertaa nuken HLJ:ltä eli Hobby Link Japanilta. Olen tilannut tuolta muutaman kerran aikaisemminkin, pari kertaa nukkeaiheista tavaraa ja pari kertaa animeaiheisia oheistuotteita.


Ihastuttava sisältö näkyy jo! ♥




Ja tällainen sieltä tuli! Ihana Neko no Te mo Karitai? -sarjan Lil' Fairy Vel!

Viimeisen puolentoista vuoden aikana minulla on ollut ihan kauheita ongelmia Azonen nukkejen ennakkotilauksieni kanssa. Olen tilannut ennakkoon yhteensä neljä nukkea mutta vain yksi niistä löysi koskaan kotiin. Tämän takia en koskaan kerro täällä etukäteen, jos olen ennakkotilannut jotain - olen niin tottunut käsittämättömiin ongelmiin tilauksissa, etten uskalla hehkuttaa enää mitään ennakkoon!

Ensimmäinen oli Lil' Fairy Harmia, jota en koskaan saanut, koska ne myivät kaupasta loppuun ennen kuin oma tilaukseni ehdittiin lähettää. Sain rahat takaisin ja ostin niillä sitten Miyukin Mandarakesta. Vähän myöhemmin ennakkotilaamani Azonen hieno Dollybird -erikoisjulkaisu Otogi no Kuni -sarjan Himenosta peruuntui, kun kauppa yritti karhuta maksua monta kuukautta etukäteen. Minulla ei tuolloin tietenkään ollut rahaa, joten tilaus peruuntui. Nukke olisi tosin ollut todella kallis ja en tykännyt siitä niin paljoa omistajakuvissa, joten ehkä ihan hyvä? Viimeinen peruutus oli Azonen Chiika, jonka olin tilannut Amiamista. Olin tuolloin töissä ja palkkani tulivat niin paljon myöhssä tietojärjestelmävirheen takia, etten ehtinyt maksaa nukkea ajoissa, joten tilaus peruttiin ja nukkekin myi saman tien loppuun.

Tämä kissakahvila-aiheinen Lil' Fairy -sarja osoittautui erittäin suosituksi ja aiemmin julkaistut Erunoe ja Lipu myivät saman tien loppuun heti niiden tilausten avattua. Olin ihastellut tätä Veliä jo aikaisemmin ennakkomainoksissa ja päätin tilata sen itselleni. Vähemmän yllättäen nukke oli jo tilauspäivän aamuna loppu kaikkialta, mutta HLJ:ssä oli vielä tilaukset auki ja sain kuin saikin nuken ennakkotilattua. Mutta tarina ei pääty tähän...



Paketti on mielestäni todella söpö! Otin siitä monta kuvaa :D

Nuken julkaisupäivä oli syyskuun lopussa ja nukke julkaistiin. Aloin ihmetellä, miksen ollut saanut maksupyyntöä HLJ:ltä vaikka muut vaikuttivat jo saavan nukkejaan. Tutkailin sivuja ja huomasin, että nukke oli mennyt loppuunmyydyksi. Loppuunmyyty, ja en ollut vielä edes maksanut omaani! Otin välittömästi yhteyttä asiakaspalveluun, joka lupasi tutkia asiaa. Muutamien päivien kuluttua tililtäni veloitettiin nuken summa ja sain ilmoituksen paketin lähetyksestä. En tiedä, mikä oli ollut ongelmana - sitä ei minulle kerrottu, mutta olin todella helpottunut, että paketti lähti matkaan! En tiedä, olisinko koskaan saanut nukkeani, jos en olisi ottanut yhteyttä asiakaspalveluun. Onneksi otin!

Nuken saapumisessa kesti todella kauan ja aloin jo huolestua paketin kadonneen postiin tai tullin unohtaneen lähettää minulle tullausilmoituksen. Lopulta muutaman viikon jälkeen paketti saapui vihdoin tullin kautta perille ja pääsin nauttimaan uudesta nukestani. Olipahan taas tarina!


Mukana tulleet esitteet ja samalla suolaa haavoihin: nukenhoito-oppaan kansikuva on vaihtunut ja kuvassa on juuri se Chiika mikä minulta jäi saamatta kun palkkoja ei maksettu ajoissa :'D Yhyy...


Nukke ja mukana tulleet tavarat, joita ei ole tällä kertaa paljoa. Kengät, kissankorvapanta ja lisäkädet. Tällä nukella pitäisi ilmeisesti olla Picco Neemo D -kehon uudempi versio. En ole koskaan riisunut yhtäkään Picco Neemoani, joten en ole vielä tarkastanut asiaa ja vertaillut kehoa kahteen muuhun omistamaani.


Puettuna ja ulkona paketista. Niin söpö! ♥ Kengät oli aika vaikea saada jalkaan mutta menivät ne lopulta. Panta taitaa olla Azonen myymää 1/6 -standardikokoa, joten se varmaan sopii isommille nukeillenikin.


Nya nya nya ~!


Häntä on aika hauska! Se on kiinni alushousuissa ja sen voi pujottaa muiden vaatteiden läpi. Siinä on myös rautalanka, joten sen voi laittaa haluamaansa asentoon. Nukella on aika monta kerrosta vaatteita, mutta koska en ole vielä riisunut sitä, en osaa sanoa, onko hännän pujotus hankalaa.

Tukka on muuten kauhea. Se on sinänsä siistin näköinen mutta tosi rasvaisen ja ällöttävän tuntuinen! Melkein kaikilla aiemmilla nukeillani, varsinkin käytettynä ostetuilla, on hyvät hiukset. Olen kuitenkin kuullut, että monilla uudemmilla julkaisuilla on kuitenkin inhottava liimatukka. Ja nyt sain käsiini juuri sellaisen... tukkaa voisi varmaan yrittää kammata veden kanssa, jos se siitä vähän silkkenisi.


Pikkuvioista ja tilausongelmista huolimatta nukke on kuitenkin aivan ihana ja en malta odottaa, että pääsen kuvaamaan häntä ulkona! Nimikin pitäisi vielä keksiä, voisikin tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen suunnistaa internetin nimisivustoille :'D Poikaystäväni mielestä nukke oli muuten creepyn näköinen ja kuvaili sitä ilkikurisen näköseksi. Miten vaan!

Seuraava postaus tullee joskus, toivottavasti tämä kamala marraskuun sää tästä edes vähän kirkastuisi!

2 kommenttia:

  1. Söpö kisunen. Ihana värimaailma tuossa asussa. Onneksi tämä nukke pääsi sinulla kotiin asti. On ollut kyllä huonoa tuuria, mutta ehkä nyt ne on taakse jäänyttä, kun on tuollainen onnen kisu hyllyssä ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Asun värit ovat kyllä ihanat. Harmi etten ehtinyt ruskan aikaan tätä kuvaamaan, olisi saanut värit mätsäämään hyvin! Katsotaan mitä seuraavien Azone-ostosten kanssa tapahtuu mutta onneksi edes tämä on nyt kotona :'D

      Poista