tiistai 3. heinäkuuta 2018

Shin & Chiyo

Moikka taas!

Kerroin viime postauksessa, että minulla on vielä paljon postaamattomia kuvia. Tässäpä ne nyt sitten olisivat!

Heti juhannuksen jälkeen minulla oli kaksi perättäistä hammashoitoaikaa, mutta päätin käyttää nekin hyödyksi! Molemmat hoitokerrat olivat aikaisin aamulla, joten sieltä päästyäni kävin kuvailemassa nukkeja viereisessä puistossa, jossa ei kellonajasta johtuen ollut paljonkaan ihmisiä liikkeellä. Mitä nyt jotain satunnaisia ohipyöräilijöitä ja Pokémon Go:n pelaajia :D Oli ihan kivaa vaihtaa välillä maisemaa ja sain ihan kivoja kuviakin otettua.









Viimeinen kuva on vähän pölähtänyt mutta jaa :'D En ole kuvannut Chiyoa sitten viime marraskuun, joten tämän nuken olikin jo aika päästä kameran eteen! Chiyo on niin söpö ja ihana, en tiedä miksei se ole saanut ansaitsemaansa huomiota viime aikoina D:




Minulla ei ollut juhannuksena muutakaan tekemistä niin rupesin vaihtamaan Shinille silmiä ja peruukkia. Se olikin melkoinen operaatio! Aluksi alkuperäistä peruukkia pois ottaessa huomasin, että se oli ommeltu jotenkin huonosti ja peruukkipohja oli purkautunut pitkältä matkalta. Pään liimat olivat myös aivan täynnä hiuksia, mitä sai repiä ja leikata irti jonkin aikaa.

Silmien vaihto sitten... chipit olivat TODELLA tiukassa ja siinä missä ensimmäinen kyllä irtosi kovalla voimankäytöllä, ei toista saanut irti lähes millään! Voimakas työntäminen ruuvimeisselillä ei tuottanut mitään tulosta, edes pitkällisen vedessä keittämisen jälkeen. Siispä siirryin kovempiin keinoihin: koversin chippiin veitsellä reiän etupuolelta ja väänsin sen sitä kautta irti. Chippi tuhoutui kokonaan, mutta vikakin selvisi: silmämekanismissa oli aivan tajuttomasti liimaa, ja chippi oli ollut tarttuneena suureen liimaklönttiin, joka piti vielä raaputella irti silmäkuopasta ennen uusien chippien liimaamista. Kauhea homma! Yhden chipin menettäminen ei kauheasti haitannut, sillä en mitenkään erityisesti pitänyt stock-silmistä. Olen enemmän maalaamattomien chippien ystävä.

Shinin uusi tyyli on muuten täysin kierrätyskamaa, nukella on Hadeksen vanha peruukki ja Suikan vanhat chipit. Molemmat sopivat Shinille täydellisesti ja sain nukesta juuri sen näköisen kuin halusin!

Seuraavaksi kuvausreissulla riisuttiin vähän vaatteita ja otettiin kivoja hakamakuvia.






Sellaista! Mitäs piditte Shinin uudesta tyylistä? Itse tosiaan tykkään siitä todella paljon! Shin on muutenkin tosi kiva nukke. Saa nähdä, muuttaako tänne toinen Isul sitten kunhan ensimmäinen palkkani kesätöistä tulee ;)

PS. Päivittelin kaikki nukkeprofiilit juhannuksen aikoihin, joten niiden pitäisi nyt olla ajan tasalla.

2 kommenttia:

  1. Apua kuinka suloinen Chiyo onkaan sinisessä mekossaan, joka sopii niin hyvin kiharapilviperuukkiin!!<3<3
    Muutenkin oot räpsinyt tosi kivoja kuvia nukeistasi, osaat ottaa jotenkin tosi kivoja ja monipuolisia shootteja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! ♥ Itsestä jotenkin tuntuu, että aina tulee otettua samanlaisia ja tylsiä kuvia, mutta hyvä jos joku muu näkee asian eri tavalla! :D

      Poista