perjantai 2. helmikuuta 2018

Candy

Hei taas kaikille!

Ihan ensiksi joudun kertomaan huonoja uutisia D: Tietokoneeni hajosi eikä uutta ole ihan heti tulossa. Onneksi asun kahden hengen taloudessa ja poikaystäväni suostui erittäin ystävällisesti lainaamaan omaa konettaan ja kirjoitan tätä postausta juuri tuolla koneella. Mahdollisuuteni ylipäätään päästä koneelle ovat tällä hetkellä siis varsin rajalliset mutta yritän kuitenkin päivittää blogia tietokoneettomuuteni aikanakin. Onnekseni omistan ulkoisen kovalevyn, jonne kaikki tiedostot onnistuttiin koneeltani pelastamaan. Vika on periaatteessa korjattavissa, mutta en tiedä, viitsinkö investoida uuteen osaan ja korjaukseen, koska koneeni on kuitenkin jo monta vuotta vanha ja olen jo jonkin aikaa haaveillut uudesta. Minulla ei kuitenkaan ole varaa ostaa itse itselleni omaa uutta konetta, joten täyty katsoa, miten tilanne tästä etenee.

Jos postauksissani tulee jonkin aikaa olemaan tosi paljon lyöntivirheitä ja muita kirjoitusvirheitä, se johtuu siitä, että poikaystäväni koneessa on aivan erilainen näppäimistö kuin omassa, hajonneessa koneessani ja tällä näppäimistöllä me molemmat teemme koko ajan edellä mainittuja virheitä. Yritän korjata kaiken minkä näen, mutta älkää ihmetelkö, jos huomaatte teksteissä outouksia!

Asiaan! Lupasin viime kerralla postata vielä tammikuun puolella, mutta se vähän siirtyi ja nyt ollaan jo helmikuun alussa. Ajattelin joka tapauksessa postata tällä viikolla, joten rikoin lupausta vain mainitun kuun osalta. Eli tässä tulevat vajaa pari viikkoa sitten ottamani nukkekuvat.


Ostin Candicelle uudet silmät, jotka bongasin Etsystä. Olivat ihan mukavassa alennuksessa, joten päädyin kokeilemaan tällaista kaksiväristä akryylivaihtoehtoa. Väri kuitenkin riitelee vähän liikaa Candicen peruukin ja ihonvärin kanssa, joten nämä(kään!) tuskin jäävät käyttöön. Milloinkohan löydän tälle nukelle sopivat silmät? :P Taidan seuraavaksi kokeilla glitter-akryyleitä, jos löydän jostain kivat 10 mm kokoiset.


Candicella ei myöskään ole kunnon vaatteita. Tämä sessio otettiin pelkässä harmaassa paidassa! Laiminlyön BJD:täni, mutta en mahda sille mitään. Näille vaatteiden, silmien ja peruukkien ostaminen on riskialtista, koska koskaan ei voi olla täysin satavarma että ostetut jutut ovat edes sopivia. Withdollin nuket ovat tosi pieniä ja laihoja, ja melkein kaikki mitä olen Candicelle ostanut, on liian isoa. Jopa Minifeelle ja Souldollin nukeille mitoitetut vaatteet! Teettäminen on todella kallista, joten BJD:iden kanssa syvempi puuhastelu ja isommat hankinnat jäänevät valitettavasti tulevaisuuteen kun olen (toivottavasti!!) paremmin varoissani :P Pullipeille ja Azoneille on paljon helpompi ostaa kaikkea.



BJD:iden kuvaaminen on vaikeaa ja Candicen silmätkään eivät taida olla ihan kohdillaan... tykkään kyllä BJD-nukeista, mutta niiden kanssa tekeminen on niin paljon hankalampaa kuin Pullippien ja Azoneiden kanssa.

Joka tapauksesa, Candicea kuvattuani päätin hyödyntää kauniin päivän ja otin hyllystä pari Pullippia kuvattavaksi.


Georgina on helppo suosikki ja näyttää aina hyviltä kuvissa. Sen obitsu on tosin aika huono keskeltä ja hajoilee välillä ikävästi, joten olen ajatellut hankkia sille jonkun vanhan stock-kehon ja laittaa vain nuo kädet siihen stock-käsien tilalle. Georgina on ainut nukkeni, jolla on obitsu enkä saanut sen stock-kehoa mukaan, joten minulla ei ole varavartaloita. Minulla on kyllä yksi M-kokoinen obitsu, jonka ostin Georginaa varten paremman värimätsin saamiseksi (nykyinen on Natural joka joskus pistää vähän silmään, uusi on White) mutta taidan pitää sitä säästössä ja odottaa, josko saisin siihen kivan pään hankittua. Irtopäitä ei vaan pyöri myynnissä mitenkään liiaksi, ainakaan hyvillä hinnoilla.





Kit on kiva mutta kuvaan sitä aika harvoin. Muistatteko, kun sen kroppa hajosi pari vuotta sitten? En koskaan saanut ostaa aikaiseksi uutta ja Taeyangien stock-vartaloita ei pyöri markkinoilla oikeastaan yhtään ja MIO-kittiä en kehtaa ostaa, koska en tee päällä mitään. Lisäksi obitsut eivät oikein mielestäni toimi Taeyangeillani... onneksi hajoama on aika pieni, kyllä sen kanssa elää.

Kitillä olevan punaisen pipon pelastin, kun heitimme kotikotona äidin kanssa vanhoja ja rikkinäisiä joulukoristeita roskiin. Eräs ikivanha lankatonttu heitetiin pois, mutta onneksi kokeilin ennen sitä, sopiiko sillä ollut tupsupipo Pullipeille. Koko oli tismalleen oikea, joten nukkeni saivat pipon.





Sellaista tällä kertaa! Ensi viikoksi on luvattu aurinkoista, joten ehkä saan taas lisää kuvia otettua. Seuraavaan postaukseen! Ja olkoon teidän elämänne hieman mukavampaa ja vähemmän täynnä vastoinkäymisiä olevaa toisin kuin omani :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti