sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

The Other Sister

Hei taas!

Kirjoitinkin jo edellisellä kerrallani julkaisevani seuraavaksi samassa kuvaussessiossa otetut kuvat Suikasta uudessa tyylissään. Joten täältä tulee!


Olin tyhmä kun en heti ostanut Suikalle hopeanväristä peruukkia kun päätin nopeasti huonoksi menneestä stockista luopua. Tuli käytettyä rahaa ihan turhaan! Kyllä hopeanvärinen on Suikalle vaan paras. Vaihdoin chipit CoolCatin violetteihin. Chipit ovat aavistukset liian isot silmäkuoppiin, mutta eivät ole samalla tavalla rumasti ulkonevat kuin Pullip Akemi Homuran stock-chipit. Harmi kyllä, ne näyttivät nukella muuten tosi kivoilta.

Olen hyvin tyytyväinen tähän uuteen tyyliin ja en usko, että muutan nukkea enää mitenkään. Tosin teddyt olisin mieluummin tälle silmiksi vaihtanut, mutta kun en vieläkään omista hiekkapaperia, millä saisin obitsujen kaulatapit ja teddyjen takatapit hiottua pienemmäksi. Pitäisi varmaan suunnata rautakauppaan...



Nuken silmät näyttävät jotenkin aiempaa pienemmiltä näillä chipeillä. Jotenkin olen kiintynyt siihen Pullip Suigintoun stock-lookkiin, niin päätin pitäytyä samassa värimaailmassa, vaikka välillä tuli kokeiltua muutakin. En kuitenkaan halunnut pitää Suigintoun stockeja, koska se peruukki on laadultaan jotain hirveää ja maalatut chipit eivät ihan ole suosikkejani. Siispä varioin tyyliä vaihtamalla nyt suunnilleen saman värisen mutta paremman peruukin ja chipit, jotka ovat violetit mutta enemmän samanväriset Suikan siskon Sakin nykyisten chippien kanssa.





***

Yritin ottaa myös yhteiskuvia Sakista ja Suikasta, mutta paras tulos oli lähinnä tällainen:


Ei hyvä D: Nukkejen kuvaaminen yhdessä on vaikeaa... Pitäisi harjoitella enemmän!

Sakille pitäisi myös tehdä jotain. Olen jotenkin auttamattoman kyllästynyt nykyiseen tyyliin, vaikka pidän siitä samalla todella paljon. Ehkä chippien vaihto auttaisi? Tai sitten voisi lisätä ripsiä. Mattachipit ovat kauniit, mutta monissa kuvissa katse näyttää jotenkin pelottavalta ja psykoottiselta. Muutama ripsikerros voisi ehkä vähän pehmentää sitä.

Lopuksi vielä söpö kuva Sakin saappaista:


Nämä CoolCatin pupusaappaat ovat ihan suosikkini! ♥

Ulkona paistaa vaihteeksi aurinko, joten on korkea aika suunnistaa ottamaan vihdoin niitä kauan odotettuja kuvia Arthurista :D Joten nähdään taas pian!

2 kommenttia: