maanantai 2. tammikuuta 2017

Nukkevuosi 2016

Hei ja hyvää uutta vuotta!

Uusi vuosi onkin hyvä aloittaa perinteisellä katsauksella edellisvuoden tapahtumiin ~


Tammikuu



Tammikuun alussa joululomailin vielä vanhempieni luona ja kuvasin melko ahkerasti Pullip- ja BJD -nukkejani. Näitä kuvia riittikin postattavaksi pitkin tammikuuta. Vastailin myös pariin Liebster Award -kyselyyn. Nämä kiersivätkin ahkerasti blogimaailmassa vuoden alussa, ja kyselyihin oli aina hauska vastata!


Tammikuussa sain myös vuoden ensimmäisen uuden nuken, Azone Pureneemo Majokko Lienin, jonka ostin Jayalta. Nukke sai nimekseen Satsuki, ja sitä tulikin kuvailtua vuoden mittaan aika paljon.


Helmikuu



Helmikuussa en postannut kertaakaan ja maaliskuun ensimmäisessä postauksessa syykin selvisi: joko harmaa ja synkkä tai kylmä ja aurinkoinen sää. Maaliskuun ensimmäisen postauksen kuvat oli kuitenkin otettu helmikuun puolella.



Tässä kuussa lähinnä hankin tavaraa: Azonen vaatesettejä, BJD-kimppatilausta parista eri paikasta sekä uusi BJD-pää, Mystic Kids Gene. Pää odottelee edelleen laatikossa, että teen sille joskus jotain. Kroppa ja meikki joskus hamassa tulevaisuudessa...


Maaliskuu


Maaliskuussa vastasin jälleen yhteen Liebster Awardiin, ja otin joitakin kuvia. Hankin BJD:illeni Rosettalle ja Candicelle uudet peruukit Leekeltä. Candicen peruukki osottautui täysosumaksi, mutta Rosettan peruukki ei jäänyt käyttöön tätä yhtä kuvauskertaa enempää.


Otin lisäksi muutamia kuvia parvekkeella, ja linssin eteen päätyivät Oberon ja Satsuki.


Vietin maalis- huhtikuun taitteessa pääsiäislomaa vanhempieni luona. Suurin osa lomasta kului seminaarityön kirjoittamiseen, mutta ehdin kyllä vähän kuvaillakin. Julkaisin kuvat blogissa tosin vasta huhtikuun puolella. Suika sai uuden peruukin, mutta sitä käyttää nykyään Kirari.


Huhtikuu


Huhtikuussa otin osan noista pääsiäisen aikaan räpsityistä kuvista. Tein tässä kuussa vain yhden postauksen, jossa olikin monenlaista asiaa.


Sain maksettua osamaksun loppuun Hartsilapsista hankkimastani Soom Teenie Gem Glatista, ja sain nuken luokseni! Nukke onkin sittemmin noussut yhdeksi omista suosikeistani ~

Hankin myös Lutsin Satyresse Yul -pään, mutta tämä on samassa vaiheessa kuin aiemmin mainittu MK Gene -pää. Eli kroppa ja meikki ovat hankinnassa... sitten joskus :P


Huhtikuun puolella otetuissa kuvissa esiintyivät jälleen Satsuki ja Oberon, sekä Ai.


Toukokuu


Toukokuussa hankin uusia vaatteita Augustelle ja Oberonille, ja kuvasin kaksikkoa parvekkeella.


Kuun lopussa lähdin kuukaudeksi kielikurssille Tanskaan. Sitä ennen sain Candicen meikistä, ja olin tyytyväinen lopputulokseen. Nyt kun vielä saisi hankittua nukelle sopivia vaatteita, niin kaikki olisi tämän kohdalla täydellistä.


Kuvasin vielä Nanamia kevätkukkien keskellä. Minun oli tarkoitus ottaa Eiko mukaan Tanskan-matkalle, mutta en tietenkään muistanut koko asiaa :D


Ostin vuoden ainoan monsterin, Freak du Chic Clawdeenin jo ennen kuin lähdin Tanskaan, mutta esittelin sen blogissani vasta heinäkuun postauksessa.



Kesäkuu


Suurin osa kesäkuusta vierähtikin Tanskassa. Postasin vain kerran, ja postauksessa ei ollutkaan mitään nukkeaiheista. Kunhan kertoilin matkastani lukijoille :D


Juhannuksena ja kesäkuun lopussa otetut kuvat julkaisin blogissa vasta heinäkuun puolessa välissä. Postailin kesällä aika laiskasti, vaikka kuvailin paljon.




Heinäkuu


Postasin vain kerran, ja silloinkin kesäkuun kuvia. Kuvailin vain kerran BJD:täni Rosettaa ja julkaisin kuvat blogissa elokuun alussa.



Elokuu


Elokuussa olin todella aktiivinen nukkeilussa. Kuvailin paljon, ja kuvia riitti julkaistavaksi pitkin syksyä. Kuvasin ensimmäkseen Pureneemoja, erityisesti Alicea ja Satsukia.


Soom Teenie Gem -pääni Glati ja Syen käväisivät meikissä. Glatia, joka sai paljon myöhemmin nimekseen Griselda, tulikin kuvailtua loppuvuonna paljon. Syen-pää sen sijaan odottelee, josko joskus hankkisin sille oman kehon. 


Elokuussa olin myös Pullip Suomen kautta järjestetyssä K18 -nukkemiitissä, jossa oli tosi kivaa! Oli hauska nähdä niin paljon erilaisia nukkeja ja tavata muita harrastajia.


Rory vaihtoi hetkellisesti tyyliä miittiä varten, ja kuvailin sitä sitten myöhemmin kotona.


Rory esiintyi myös ihanissa kukkakuvissa. Tämä kuva on yksi vuoden suosikeistani ♥



Alice ja Satsuki seikkailivat eri paikoissa, ja näitä kuvia julkaisin blogissani lokakuussa.


Syyskuu


Syyskuussa elämäni oli aika kiireistä, koska olin opetusharjoittelussa. Postasin vain kerran, ja silloinkin vain muutaman elokuussa otetun kuvan. Aloin ladata kuvia blogiin Flickrin kautta.


Kävin syyskuussa kuvaamassa kerran bunkkerimuseon maisemissa Fiona ja Suika mukanani. Nämä kuvat sain aikaiseksi julkaista blogissani vasta marraskuussa...


Lokakuu


Lokakuussa jatkoi syyskuun malliin, eli julkaisin kesällä otettuja kuvia.


Lokakuussa sain myös pitkään odottelemani uuden nuken, kun Azonen Englanti vihoin suvaitsi ilmestyä. Olin tilannut nuken tammikuussa, maksanut kesäkuussa ja sain sen käsiini lokakuussa. Odottelu kuitenkin kannatti, sillä poika on ihana! Minun täytyy ehdottomasti ottaa hänestä parempia kuvia.


Lokakuussa kuvasin muutamaa nukkea kerrostalon pihamaalla, mutta myös nämä kuvat saivat odottaa julkaisua marraskuuhun asti.


Marraskuu


Julkaisin blogissa aikaisemmin syksyllä otettuja kuvia. Lisäksi sain uuden nuken, kun Azonen uusi Pureneemo-hahmo, Wakaba, liittyi nukkeperheeseeni. Hän sai nimekseen Kotori.


Otin myös kuvia Clawdeenista, jonka sain vasta marraskuussa aikaiseksi aukaista paketista :D Vaikka kuvat oli otettu sisällä huonohkossa valaistuksessa, niistä tuli melko hyviä. Ne nähtiin blogissa vasta joulukuun puolella.



Joulukuu


Joulukuun ajan julkaisin blogissani joka torstai Throwback Thursday -juttuja, joissa muistelin nukkeiluni alkuaikoja kesällä ja syksyllä 2014. En olisi kuitenkaan jaksanut ylläpitää joka päivä päivitettävää joulukalenteria, joten tämä ratkaisu osoittautui hyvin toimivaksi. Postasinkin joulukuussa kalenterin ansiosta todella monta kertaa.


Tein pieniä muutoksia joihinkin Pullip-nukkeihini, ja Fran sai tämän aikaisemmin Suikalla olleen peruukin. Peruukin vaihdoksen myötä nukke sai myös uuden nimen, ja tunnetaan nyt nimellä Kirari.


Otin myös ensimmäiset kunnon kuvat Kotorista!


Kävin pikkujoulumiitissä Siniirr:n luona.


Ostin Pullip-nukkeja ensi kertaa yli puoleentoista vuoteen. Näistä kahdesta minulla onkin jo uusia kuvia, jotka julkaisen blogissa piakkoin : )

Blogin viimeiset postaukset vuodelta 2016 sisälsivät vielä joulukuvia sekä viimeisen Throwback Thursdayn. Lisäksi aivan vuoden lopussa posti toi minulle paljon uutta nukketavaraa, joita esittelen niin ikään jossakin seuraavassa postauksessa!


***


Yhteenveto

Uusia nukkeja tuli hankittua vain muutama, mutta ne olivat sitäkin mieluisempia. Olen hyvin innoissani uusista Pullip-perheen jäsenistäni, sekä ihanista Azoneista! Myös Griseldaa on tullut hipelöityä paljon, joten yhtään virhehankintaa ei vuoteen mahtunut. Nyt kun vielä pääsen tuunaamaan muutaman Pullip-nukkeni mieluisemmaksi, olen entistä tyytyväisempi nukkeperheeseeni!

Kuvasin kohtalaisen paljon, mutta olin aika laiska postaamaan kuvia blogiini. Postasin kuitenkin kaikkina muina kuukausina paitsi helmikuussa. Kesän lopussa otettujen kuvien ansiosta blogi pysyi aktiivisena myös todella synkän ja harmaan syksyn ajan. Ainakin minusta oli mukava katsoa ihanan aurinkosia kesäkuvia keskellä pimeintä lokakuuta :D

Tälle uudelle vuodelle en uskalla asettaa mitään nukketavoitteita, koska tulevaisuuden rahatilanteeni näyttää äärimmäisen epävarmalta. Jos saan vihdoin valmistuttua yliopistosta, voisin kyllä haluta valmistujaislahjaksi jonkin uuden nuken >:D Oikeastaan kaikki nukkesuunnitelmani liittyvät tällä hetkellä Pullip-perheeläisiin, joista olen ollut viime aikoina tavallista innostuneempi. Haluaisin vihdoin hankkia ensimmäisen Isulini! Sen voisikin asettaa yhdeksi nukketavoitteeksi vuodelle 2017.

BJD:iden osalta haluan tehdä Rosettan valmiiksi. Nuken nimi ei tällä hetkellä edes ole Rosetta, vaan se on vaihtumassa (ja mietinnässä) ja hänellä ei ole omaa peruukkia, vaan käyttää vaihtelevasti noita ylimääräisiä. Haluaisin tämän nuken osalta asiat selviksi ja nuken muutenkin valmiiksi. Pidän nukesta paljon, mutta minulle on ollut vaikea löytää sille sopivaa tyyliä :P Azoneissa odotellaan, mitä ihanaa firma julkaisee :D Haluaisin kyllä jonkun uusista Aqours-nukeista, mikäli sarjassa ilmestyy joku tarpeeksi söpö. Kaksi ensimmäistä eivät vielä tehneet tarpeeksi suurta vaikutusta.

Lupaan tietysti myös kuvata jälleen ahkerasti, toivottavasti ilmat vain pysyisivät edes kohtalaisina eikä syksyllä taas koettaisi sellaista lähes kahden kuukauden yhtäjaksoista harmaata kautta, joka tänä syksynä ilmestyi ikävästi. Uusia kuvauspaikkoja ja -tekniikoita voisi tietysti myös katsastaa. Ja ottaa enemmän parikuvia nukeista! En ole ottanut niitä juuri lainkaan, koska se on aikaavievää ja hankalaa. Haluan kuitenkin vihdoin yhteiskuvia edes Suikasta ja Sakista, joista olen suunnitellut sisaruskuvia iät ajat.

Mennään näillä vuoteen 2017. Toivotan vielä kerran hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti