lauantai 1. lokakuuta 2016

Alicen ja Satsukin seikkailuja, 1/2

Hyvää alkanutta lokakuuta kaikille lukijoille! Toivottavasti näin myöhemminkin syksyllä paistaisi edes välillä aurinko niin saisi vielä nättejä syyskuvia otettua. Omat suunnitelmani ovat kaatuneet pitkiin päiviin yliopistolla ja vapaapäivien huonoihin säihin. Onneksi kesältä on kuitenkin vielä paljon kuvia jakamatta, ja tässä postauksessa on vuorossa ensimmäinen setti kuvia Pure Neemo -tyttöjeni Satsukin ja Alicen seikkailuista. Kuvasin kaksikkoa elokuun lopussa kahteen otteeseen eri paikoissa, ja ensimmäinen sessio oli kotini lähellä sijaitsevalla ulkoilualueella.


Tuo Dal Ra Muwin stock-kamppeista peräisin oleva ketju oli hyvä idea hiuskoristeena tasan niin kauan, kunnes se putosi jossain vaiheessa kuvauksia enkä löytänyt sitä enää D:



Tavoittelin joihinkin kuviin hieman tyttörakkaushenkeä. Satsuki näyttää hieman ujolta tässä otoksessa.






Lahden toisella puolella vesi seisoo ja on ällöttävän vihreää </3












Olen jo monena kesänä halunnut käydä tuolla kuvaamassa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi. Alue on kuitenkin aika iso, ja siellä saa monenlaisia kuvia otettua. Olen tyytyväinen useimpiin näistä kuvista, ja aion ehdottomasti käydä tuolla uudelleen kuvaamassa!

Blogissani on tapahtunut teille lukijoille suhteellisen näkymätön muutos. Olen alkanut ladata kuvat Flickrin kautta, ja tämä on ensimmäinen postaus, jossa näin tapahtuu. Toistaiseksi Flickr-tilini kaikki kuvat näkyvät vain minulle, mutta ajattelin alkaa ladata pikku hiljaa vanhempiakin kuvia palveluun ja perustaa sitten julkisen kansion parhaimmille otoksille. Lupaan jakaa linkkiä, kunhan näin tapahtuu.

3 kommenttia:

  1. Siinä on niin söpö pari. Kivat fiilikset näissä kuvissa. Alkaa heti jokin tarina pyöriä päässä. Tuo toisiksi viimeinen kuva on niin ihana <3 Tykkään tuosta asetelmasta niin paljon muutenkin, niin tulee ylimääräiset ihastus vibat.

    VastaaPoista
  2. Suloinen blogi ja todella ihania ja hyvälaatuisia kuvia!❤
    Ja tyttöset sopis hyvin yhteen. * Vink vink *
    ~Kiki
    Www.Dollmacarons.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Suloinen blogi ja todella ihania ja hyvälaatuisia kuvia!❤
    Ja tyttöset sopis hyvin yhteen. * Vink vink *
    ~Kiki
    Www.Dollmacarons.blogspot.fi

    VastaaPoista