tiistai 24. toukokuuta 2016

Matkakuumetta

Huomenna olisi lähtö Tanskaan! En ole matkustellut paljon yhtään enkä koskaan yksin, joten jännittää tosi paljon. Edellinen ulkomaanmatka oli viikon oppilasvaihto Saksassa lukion kolmosen syksyllä, ja siitä on jo yli viisi vuotta aikaa...

Ennen matkaa ehdin kuitenkin vielä tehdä yhden postauksen tänne kuten lupasin ^^


Ehdin saada Withdoll Priscillani Candicen meikistä juuri pari päivää ennen lähtöä vanhempien luo. Meikin taiteili tälläkin kertaa tekkonkinkreet Hartsilapsista ja olen tosi tyytyväinen lopputulokseen! Tilasin meikin, jossa piti olla muutakin väriä kuin mustaa/tummaa ja ilme sai olla suht neutraali, mutta vähän tuiman näköinen. Toiveeni toteutettiin ja meikistä tuli ihana!


Ainut ongelma mikä minulla vain Candicen kanssa on tällä hetkellä, on vaatetilanne! Melkein kaikki, mitä olen tälle ostanut, on ihan liian isoa. Withdollit ovat aika pieniä ja laihoja, ja sopivien vaatteiden löytäminen on tosi vaikeaa. Nuo kuvissa olevat vaatteet ovat nekin ihan liian isoja. Hameen voi vetää päälle vetoketjua avaamatta... Kengistäkin kaikki ovat ihan liian isoja, mutta ne eivät nyt näissä kuvissa edes näy. Muille MSD:ille kyllä piisaa vaatetta, mutta tälle ei ole juuri mitään! Täytynee alkaa shoppailla...




Tänne vanhempien luo otin mukaan neljä nukkea, mutta sain parin päivän aikana aikaiseksi kuvata vain yhtä niistä. Joten saatte Nanamia äitini hankkimassa kukkaloistossa, olkaatten hyvät!







Otan matkalle mukaan Lil' Fairy Erunoeni Eikon maskotiksi. En ota matkalle kameraa mukaan, vaan aion kuvata puhelimella jos tulee tarvetta. Siitä huolimatta saatan tehdä jonkinlaista matkapäiväkirjaa tänne blogiin esim. viikon välein, jos saan mitään julkaisukelpoista kuvattua. Eli jos tällainen kiinnostaa, pysykää (toivottavasti) kuulolla seuraavien viikkojen ajan! Kerron matkasta blogissa viimeistään kun palaan Suomeen.

3 kommenttia:

  1. Pidä hauskaa Tanskassa! <3 Toivottavasti saat räpsittyä Eikosta muutamia matkakuvia!

    VastaaPoista
  2. Hauskaa matkaa! Tanska on hieno maa, tulet varmasti viihtymään siellä. :) Oletko Kööpenhaminan lähellä vai muualla Tanskassa?

    tekkon teki kyllä tosi hienon meikin nukellesi~ Hänellä on tosi kiva ja uniikki tyyli face upeissaan.

    VastaaPoista
  3. Hyvää reissua!
    Candice näyttää hienolta ja Nanami niin söpöltä että! ^3^ ♥

    VastaaPoista