torstai 3. maaliskuuta 2016

Materialismionnellisuus

Hei kaikille!

Blogi on nyt ollut yli kuukauden päivittämättä. Suurin syy tähän on se, että säät ovat olleet sen verran harmaat tai vaihtoehtoisesti aurinkoiset ja todella kylmät, niin kuvata ei oikein ole voinut. Nyt viime viikonloppuna aurinko näyttäytyi pitkästä aikaa kunnolla, ja pääsin hieman kuvailemaan jo pitkään kameran eteen halunneita nukkeja!


Sain vihdoin viime viikonloppuna avattua joululahjaksi saamani Monster High Elissabatin paketistaan :D Paketti oli vain jäänyt lojumaan kirjoituspöydälleni odottamaan avaamista...


Sitten kuvasin Pureneemoja! :3 Tässä Nanami uudessa valkoisessa asussaan, jonka ostin MyFigureCollectionin myyntipalstojen kautta eräältä ranskalaiselta harrastajalta. Asuun kuuluu mekko, pusero ja karvakaulus, joka ei tosin ole nuken päällä kuvassa. Sukat ostin joskus CoolCatilta ja söpöt vaaleanpunaiset kengät eBaysta. Noissa kengissä oli nilkkaremmit, mutta ne olivat hyvin heikkoa tekoa eivätkä mahtuneet neemon nilkkojen ympärille. Niinpä leikkasin ne pois, ja kengistä tuli heti käyttökelpoisemmat!


Alice nautiskelee herkkuja jo syksyllä ostamassani söpössä karhuaiheisessa oloasussa :3




Hankin tämän maid-asun ja nuo Azonen remmikengät tammikuussa Amiamilta eBayn kautta. Tuosta asusta on tarjolla peräti neljää eri väriversiota (musta-valkoinen, valkoinen-musta, sininen-valkoinen ja beige-ruskea) ja valitsin tämän, koska tämä on jostain syystä saatavilla olevista malleista halvin ja myös se, jota harvemmin näkee nukeilla. Itse tykkään tästä väriversiosta paljon!


Lähikuvaa kengistä. Nuo yhden Etsy-tilauksen mukana aikanaan tulleet neemo-kokoiset valkoiset sukat ovat osoittautuneet tosi hyödyllisiksi, käyvät melkein kaikkien asujen kanssa.


Vielä lähikuvassa. Niin söpö! Ostin myös näille lisäkäsiä, lähinnä tämän Satsukin vuoksi, koska hänen mukanaan tulleilla käsillä (nyrkki ja koura) kuvissa poseeraaminen on vähän hankalaa.


Nanami esittelee vielä Etsystä NobleDressistä ostettua lolitahametta, joka sopii hyvin uuden asun puseron kanssa.


Tämä kasa sisältää paristakin kimppatilauksesta tullutta vaatetta BJD:illeni, jotka tulevatkin todella tarpeeseen! Leopardileggingsit ovat Etsystä MilkBunnyBoutique -nimiseltä myyjältä. loput tavarat Hartsilasten kautta tehdyistä kimppatilauksista. Mustavalkoiset kengät ovat Lutsilta. Violetti hame, harmaa paita, helmipanta ja rusettiklipsit ovat ForMyDollista, ja ostin sieltä myös peruukkiharjan ja silmäripsiä. Loput vaatteet ja tavarat ovat Tata's Paradiselta. Muovinen viulu tulee Pullippien käyttöön, mutta en ole vielä päättänyt, kuka nukeistani voisi harrastaa viulunsoittoa.


Viime viikolla ostin vähän tavaraa Hartsilasten myyntipalstoilta. Tässä toppi, shortsit ja niiden kylkiäisenä tullut söpö kaulakoru sekä muutamat silmät, jotka tulivat samassa paketissa kuin...


...uusi nukenpää! Sain tämän halvalla, ja malli on Mystic Kids Gene!


Pää, jonka olen nimennyt Elysiaksi, lainaa Rosettan kroppaa näissä kuvissa. Värimätsi on yllättävän hyvä, lähes täydellinen, ja pään ja kaulan välille ei jää suurta rakoa. Aion hankkia Elysialle oman kehon jossain vaiheessa, mutta siihen asti hän voi lainailla Rosettan kroppaa. Harmaa peruukki on myös Hartsilapsista, ja se on tosi hyvälaatuinen. Ajattelin sitä Candicen käyttöön, mutta se jää kyllä tälle päälle.


Pää on minusta sievä, ja vaikka tätä moldia myydään Mystic Kidsillä poikana, tästä tulee kyllä tyttö. Aion lähettää tämän varmaan joskus syksyllä meikkiin (olettaen, että silloin saan myös hankittua tälle oman vartalon) ja olen alustavasti ajatellut tälle jotain goottityylistä meikkiä! Dramaattiset silmät, mustaa ja violettia, ehkä jotain perhoskuviota... Saa nähdä, mitä tämän kanssa keksin!

Postaus oli tosiaan hieman materiapainotteinen, mutta josko ensi kerralle saisin kuvia BJD:istäni uudet vaatteet päällään : )

3 kommenttia:

  1. Onnea uusista nukeista<3 Ihanaa kun päivitit, sun blogi on vaan todella hyvä :D

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oih, sinnehän on saapunut vaikka mitä kaikkea ihanaa! ♥ ^^

    VastaaPoista
  3. Nyt löytyisi haaste sinulle blogistani: http://pureneemodiaries.blogspot.fi/2016/03/haaste-30-tag-30.html

    VastaaPoista