perjantai 12. kesäkuuta 2015

Söpöysoverdose

Moikka!


Kuten näette, Rory on selkeästi jo kesäsisissä tunnelmissa ja odottaa jo pyöräretkiä. Sain vihdoin pyörääni uuden renkaan - edellinen oli hajonnut sen jäädyttyä kiinni maahan tuossa loppukeväästä juuri keväthuollon jälkeen ._. Mutta nyt pääsen ensimmäistä kertaa tänä vuonna pyöräilemään! ♥ Täytyy napata pian joku nukke mukaan ja suunnata kuvailemaan jonnekin päin kaupunkia.

Sitten vähän jännittävämpiin uutisiin. Ostin aivan toukokuun lopussa eBaysta uuden nuken! :3


Sanokaa hei Mamachapp Hina-chanille! ♥

Mamachapput ovat ilmeisesti japanilaisvalmisteisia nukkeja, jotka tehdään Obitsu-kehoihin. Näitä ei voi ostaa mistään muualta kuin Internetin jälleenmyyntisivustoilta, sillä näitä ei tehdä myyntiin vaan vain tilausten mukaan. Mamachappujen hankkiminen saattaa olla hyvinkin hankalaa, varsinkin jos haluaa jonkun tietyn mallin. Itse olin lähinnä ajatellut, että olisihan tuollainen joskus ihan kiva, mutta niin hankala saada ja lisäksi en pidä useimpien Mamachappujen lähes suuttomista kasvoista.

Selailin yhtenä päivänä toukokuun lopussa eBayta, ja näin siellä tutulla espanjalaismyyjällä kaupan peräti kaksi Mamachappua, tämän Hina-chanin ja hänen siskonsa Hiyo-chanin, ja vieläpä hyvään hintaan! Ja Euroopan sisällä melko edullisilla postikuluilla! Mietin ehkä 15 minuuttia, ja sitten viskasin viimeiset synttärilahjarahat (joilla oli tarkoitus tehdä iso tilaus CoolCatille...) menemään :D Ja siitä n. viikon päästä Hina-chan jo tuli, mutta itse sain hänet vasta viime viikonloppuna, sillä olin jo ehtinyt lähteä lomille. Niinpä avomieheni haki paketin postista ja toi sen minulle täällä käydessään ~

Nuken mukana ei tullut laatikkoa, mutta se on hyvässä kunnossa. Obitsu (23cm) on vähän löysä (obitsujen kirous...) mutta aion vähän tukea sitä pahvilla myöhemmin. Myyjä oli myös vahingossa laittanut mukaan kahdet noita kuvissa näkyviä käsiä, eikä mukana ollut ollenkaan niitä, joissa on suorat sormet. Se ei onneksi haittaa, sillä voin lainata Dalini obitsun vaihtokäsiä. Tämä obitsu on tosin on väriltään Natural ja Dalini white, mutta pieni väriero tuskin haittaa.

Olen joka tapauksessa niin onnellinen tästä tytöstä, ja on niin ihastella tätä hyllyssä istumassa. Posettavuus on hyvää, nukella on oikeasti erottuva hymyilevä suu ja nukke on kerrassaan suloinen lolita-asuineen ja pupunkorvineen ♥ Nimesin hänet Mimiksi, ja postauksen lopussa on lisää kuvia tästä ihanuudesta :3 Jos muuten haluatte hankkia oman Mamachappun, niin eBayssa on järkevän hintasia yksilöitä vain hyvin harvoin. Kokeilkaa siis esim. Mandarakea.

Olen taas mökkeillyt ahkerasti, joten seuraavassa joitakin kuvia viime reissulla mukana olleista Reinasta ja Franista.










Sitten lisää loottikuvia!


Ostin Hartsilapsista tällaisen Soom Ai -ihmispään meikkauksen harjoittelua varten. Pää kaipaa vielä hitusen puhdistamista, ja minun täytyy hankkia hieman lisää välineitä kustoimoinnin aloittamista varten. Sitten pääsen tositoimiin! Pää on Soomin Teenie Gem -linjasta, eli sopii n. 26 cm pitkille vartaloille. Missionani on tehdä tästä pääparasta joskus kokonainen nukke, joten aion etsiä tälle myös vartaloa jossain vaiheessa. Teenie Gemien vartaloita en tosin ole juuri jälkimarkkoilta bongaillut, joten etsinnästä voi tulla haastavaa, ellen sitten käytä jonkin toisen firman kehoa. Tätä täytyy siis vielä miettiä! Aion kuitenkin tehdä hahmosta tytön, ja väreiksi tulee vaaleanpunaista ja violettia, ainakin alustavien suunnitelmien mukaan. Vähän jännittää, miten tällaisen kolmiulotteisen pinnan meikkailu sitten aikanaan sujuu, mutta katsellaan!


Ehdin jo hankkia akryylimaalit. Minulla on omasta takaa pastelliliituja, tosi hyvät vesiliukoiset puuvärit ja eri kokoisia siveltimiä. Tarvitsen siis enää puhdistusaineita, lakkaa, glossia, lisää pastelliliituja sekä ohuempia siveltimiä. Olen jo katsellut valikoimia, ja kunhan vain saan rahaa, alan tehdä hankintoja. Luultavasti menee loppukesään, mutta eipä näillä kiire ole. Noita nukkekotiin tarkoitettuja lasipurkkeja ostin Joensuusta pienestä nukkekoti-, keittiö- ja sisustustavataa myyvästä kaupasta. Olinkin jo jonkin aikaa etsinyt sellaisia!


Suika mallaa purkin kokoa tässä rumassa salamakuvassa. Katsoin parhaaksi letittää nuken kamalat, hamppuuntuvat hiukset uutta peruukkia odotellessa. Purkeista vielä, näille tulee varmasti käyttöä ja ajattelin täyttää ne ehkä jossain vaiheessa jollakin. Haluaisin löytää vielä vähän suurempia purkkeja jostakin, mutta kaupan myyjä lupaili, että tilaa purkkeja lisää, joten ehkä saan niitä vielä myöhemmin samasta kaupasta.

Lopuksi lupailemiani kuvia Mimistä! :3






Kuten kuvasta näkyy, pupunkorvapannan lisäksi mekosta löytyy rusetti söpöine töpöhäntineen <3


Niin söpö ja ihana kuvattava! Obitsu tosin kaipaa sitä pahvia, nukke näyttää joka kuvassa olevan vähän vinossa löysän lantion takia.

Kommentoikaa toki, ja kertokaa, mitä mieltä olitte Mimi-chanista! :3

5 kommenttia:

  1. Oiih~ Isot onnittelut suloisesta Mimi-chanista! Mahtavaa, että löysit hyvän diilin, Mamachappuja kun tosiaan ei ole ihan helppoa metsästää ^^ Itselläni on kanssa Hina-chan, mutta meido-versiona :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :3 Olin tosiaan pudottaa silmät päästäni - Mamachapp eBayssa, kilpailukykyinen hinta... kannatti tarttua tarjoukseen, olen jo ihan rakastunut tähän pieneen :3 Sinunkin Hina-chanisi on kyllä ylisöpö!

      Poista
  2. Mimi on liian suloinen tapaus <3 Rakastuin heti tän asukokonaisuuteen sekä tohon viattomaan ulkomuotoon ! Mutta onnea tästä neidistä. Muutkin neitisi olivat näissä kuvissa niin suloisia, en vaan pysty käsittämään että mistä hankit noita suloisia asuja sun nukeille :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimi kiittää ♥ Ja minä myös! 8D Ihanaa, kun nukkejeni asukokonaisuudet saavat niin hyvää palautetta ;__: Olen aika tiukka väriyhdistelmien suhteen ja olen ärsyyntynyt, jos en saa hyviä matcheja aikaiseksi :'D Etsy on kaveri, sieltä löytää liian paljon kaikkea ihanaa ja kun ostaa toisiinsa sopivia värejä niin saa paljon yhdisteltävää. Nukeillani on jo aikamoinen vaatevarasto, mutta silti tuntuu siltä, ettei koskaan ole mitään päälle pantavaa! :'D

      Poista
  3. Onnittelut uudesta nukesta, Mimi on todella suloinen tapaus! ♥

    VastaaPoista