lauantai 17. tammikuuta 2015

Uusi tulokas ja Ain muuttumisleikki

Kuten tekstejäni PullipSuomessa mahdollisesti lukevat jo tietävätkin, minulla on uusi nukke...

...nimittäin Dal Ra Muw! :3 Tämä Dal on ollut yksi suosikkimallejani jo pitkään ja olen katsellut mallin kuvia suunnilleen siitä asti kun keksin aloittaa harrastuksen. Kun sitten yksi täysin stock-kunnossa ollut yksilö ilmaantui PullipSuomen myyntiosastolle myyntiin, en voinut vastustaa kiusausta vaan ostin tyttösen itselleni. Nuken mukana tuli kaikki stock-kamat sekä tuo ihana stock-peruukki ♥ Pidän siitä niin paljon, että aion vaihtaa tytölle peruukin vasta sitten, kun tuo hamppuuntuu pilalle. Toivotaan, ettei niin tapahdu! Nimekseen tyttö sai Reina. Tämä nimi on ollut suunnitelmissa olemassa suunnilleen yhtä kauan kuin olen tätä nukkea halunnut.

Ra Muwilla on ihanat kengät! Stock-asu on vähän monimutkainen päällepuettava kaikkine härpäkkeineen, joten Reina on viihtynyt täällä viime aikoina tuollainen Etsystä ostettu musta mekko yllään.

Sitten siirrytään toiseen Daliini, eli Aihin. En ole ottanut Aista oikeastaan yhtään kuvia stock-asussaan, joten tässäpä pari sisällä otettua räpsyä. Laatu ei ole parhainta, mutta minkäs sille voi - ulos ei oikein houkuta mennä kuvaamaan, kun pääasiallinen sää täällä on viime viikkoina ollut lumisade eikä aurinkoakaan ole liiemmin näkynyt.





Kuten parissa viime postauksessa olen kertonut, Ai sai viime viikolla obitsun ja tällä viikolla uuden peruukin, joten tytön olemus uudistui kertaheitolla!

Ignooratkaa tuo tausta ja keskittykää itse nukkeen :D Obitsuhybridi on pelkkää rakkautta löysään stock-kehoon verrattuna. Aion ostaa Reinallekkin obitsun hybridin tekoa varten tässä jossain vaiheessa, en kuitenkaan enää tämän kuun aikana, sillä olen ostanut nukeille muita juttuja :3 Obitsun kanssa ostin Aille tuollaiset söpöt violetit tennarit ja nämä on hankittu Mimiwoolta. Peruukki on Cancanilta, kokoa 8-9 ja väri marigoldmix. Peruukkia valitessa arvoin monien eri mallien välillä: oli pitkää suoraa vaaleanpunaista, sivuotsiksellista persikanväristä ja vaikka mitä kaikkea, mutta päädyin lopulta tuohon vaaleaan malliin ja se on ihana ♥ Otsatukka ei tosin pysy poissa silmiltä ilman hiuspinnejä, mutta olen ostanut ja saanut tilaajalahjana söpöjä ForMyDollilta, joten aion käyttää Ailla paljon erilaisia hiuskoristeita : ) Peruukki ei ole kovin pitkä, yltää suunnilleen takapuoleen ja on laadultaan ihanan silkkinen. Peruukki pysyy kuminauhan ansiosta myös päässä ilman liimaa. Chippejä en aio tytölle vaihtaa, joten Ai on nyt valmis!

Nämä mekot tulivat Etsystä joululomalla, ja hain ne postista viime viikolla. Ostin nämä MINIJIJO -nimiseltä myyjältä, ja voin suositella häntä lämpimästi! Mekot on tehty Blythelle, joten ne ovat Dalille hieman isoja. Mielestäni se ei kuitenkaan haittaa, vaan mekot ovat tosi söpöjä Dalin päällä. Ne mahtuvat myös Pullipille, mutta helma jää tosi lyhyeksi. Joissain kuvissa nämä voivat toki näyttää kivoilta Pullipeillakin. Sain nuo sukat kaupanpäällisinä, ja ne ovat Pullipille ihan liian löysät ja näyttävät vähän hassuilta Dalillakin. 23cm Obitsun jalkoihin nuo sopivat kaikkein parhaiten, ja sopivat tietty muillekin nukeille, jos pitää löysistä sukista. Tuo kauppa myy nukenvaatteiden lisäksi kaikkia kivoja ompelutarvikkeita, kuten neppareita ja pitsejä, ja hinnat ovat aika halvat, joten kannattaa käydä katsastamassa valikoima.

Dalini ovat viime aikoina istuneet meillä ikkunalaudalla :D Sijoitin Reinan siihen kun nukke tuli, ja tyttö näytti niin söpöltä siinä, etten ole raaskinut siirtää sitä standiinsa. Ai teki myöhemmin tytölle seuraa, ja tuossa nuo nyt napittavat kilpaa.

Tällainen pikapostaus tällä kertaa. Yritän saada seuraavaan postaukseen otettua vähän laadukkaampia kuvia, jos nuo säät vaikka muuttuisivat vähän paremmaksi. Nytkin siellä tuulee kovaa, ja yöllä täällä satoi vettä ._. Yritän silti parhaani!

Lisäksi haluan huomauttaa, että nukkejeni profiilit ovat tulleet näkyviin Nukkeprofiilit-sivulle, joten käykää ihmeessä katsomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti